dijous, 16 de maig del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: L' Avortament




Avui en dia, el tema de l'avortament es veu diferent que fa uns anys perquè la mentalitat de les persones a evolucionant envers el tema i ja no està tan criminalitzat com fa anys. Tot  i això, encara hi ha col·lectius que estan molt en contra d'aquesta pràctica i mantenen enfrontaments amb els grups a favor de la interrupció de l'embaràs.

Les persones a favor, opinen que no té perquè ser dolent avortar, perquè quan s'interromp l'embaràs aquell fetus encara no està format, no té raó de ser. Una nena menor d'edat, una víctima de violació, una parella que no té mitjans per mantenir la criatura, una gestació de risc o amb dificultats importants per la salut del futur nadó serien alguns dels casos en que es dóna amb més freqüència la pràctica de l'avortament.
Per altra banda, els que estan en contra, declaren que la vida comença en la concepció i que l'avortament és similar a l'assassinat ja que és l'acte de prendre la vida humana. Aquests col·lectius argumenten que l'adopció és una alternativa viable  i aconsegueix el mateix resultat.

Personalment, crec que en casos puntuals l'avortament és una bona opció, perquè així evitem mals majors, a més, si aquesta pràctica es fa durant els tres primers mesos de gestació, no estem atemptant contra la vida de ningú, doncs es tracta d'un fetus encara no format. Penso que en els casos en que corre perill la salut de la mare o del fill encara està més justificat i em costa pensar que hi hagi persones que s'hi segueixin oposant.



Ecografia dels primers mesos.
Nena de 15 anys embarassada.
 C.Hernández

1 comentari:

  1. ES UNA PUTADA QUE LA GENTE NO ENTIENDE Y HABLA DE EL TEMA SIN SABER,NO SE PORQUE ESTE TEMA SE HACE SI NADIE Q NO LO PASE NO SABE NI PUEDE DAR OPINIÓN

    ResponElimina