divendres, 7 d’octubre del 2011

III PEDALADA ESCOLAR A L’HOSPITALET DEL LLOBREGAT
El passat divendres 30 de setembre va concloure la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura celebrada a l’Hospitalet sota el lema “Estalvia combustible, regala aire net”.
Amb la finalitat de potenciar noves formes de mobilitat més sostenibles i allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular. 180 alumnes de primària i secundaria de l’escola Patufet Sant Jordi, i els instituts Torras i Bages i Bellvitge van participar en la tercera pedalada escolar. Com a novetat aquest any els nois i noies van poder accedir fins al tram del riu Llobregat que passa per la nostra ciutat.
Després de fer una parada per esmorzar, van retornar a la Rambla Marina on se’ls va repartir una bossa amb alguns obsequis per la seva participació.
 


.
 D.Medina i Y.Ojeda

dijous, 6 d’octubre del 2011

Ens reben amb música

A l'Institut Bellvitge canviarem de classes amb cançons enlloc de timbre

Aquest any des del dia 12 de Setembre, ens posen música per canviar de classe o per anar al pati.
La professora Dolors Busquets i els alumnes de 4t d'ESO són els encarregats de triar la música. A través del bloc que han creat els alumnes, cada setmana podrem saber més sobre les cançons que van sonant.

Aquest és l'enllaç del bloc: http://blocs.xtec.cat/ibellvitge/M.Andreu i A.Jimenez

diumenge, 2 d’octubre del 2011

Neteja al pati


 
  Seguim amb les "brigades" de neteja al pati


Des de l'any passat es fa la neteja al pati, ja que es va notar que quan acabavem el pati, estava molt brut. La neteja es fa a les 12:00, normalment dura de 10 a 15 minuts.
Qui neteja som tots els alumnes, cada setmana ho fan alumnes diferents.
Ens donen uns guants i unes bosses per recollir les escombraries.
El responsable és l'Aleix Diz  (COORDINADOR DEL CONSELL VERD).

Y.Ojeda

Nous professors i professores a l'institut

Aquest any han vingut set nous professors i professores al nostre centre

Durant aquest curs 2011-2012 tindrem al nostre institut nous professors, alguns faran de tutors. Entre les novetats destaca la professora Dana Mewes, que ve  de Nova York (Estats Units). Aquesta nova professora farà conversa amb els alumnes que fan anglès.
D'altres professors són: Maria González ( psicopedagoga ), Jaime Cabezuelo i Josep Mª Ricart (plàstica), Maria José Ruiz (castellà), Dani López ( tecnologia ) i Dani Castillo (socials). Benvinguts a tots i totes, esperem que passeu un molt bon curs!


M. Andreu

Nous alumnes a l'institutCom cada any, ens hem trobat amb cares noves al començar el curs

El dia 12 de setembre a les 10:30 a les classes ens vam trobar nous alumnes. A la classe de 3r B , ens vam trobar un company nou que es diu Amarjit-Singh que ve de l'India, de la ciutat de Amritsar, parla Anglès però ara l'ajudem a parlar Català.
Ha vingut també l'Alejandro Garcés que venia d'un altre centre de l'Hospitalet i ara està al nostre institut.
Com cada any també han vingut els nois i noies de 1r d'ESO, hem de destacar una nova companya que es diu Yasmeen que ve de l'Índia i està aprenent la nostra llengua amb l'ajuda de tots!


BENVINGUTS!!
                                                                                                                                                              A. Cano