dilluns, 7 de maig del 2012

La gran festa de primavera arriba a L'Hospitalet

La festa durarà des del dia 19 al 23 d'abril dia de Sant Jordi


                                             
A punt de ser Sant Jordi, l'Hospitalet prepara una gran festa de primavera que començarà el 19 fins al 23 d'abril. Tots els ciutadans estan convidats a participar a les festes que organitza l'ajuntament i nombroses entitats ciutadanes. A la festa destacarà la recuperació d'una tradició, serà durant l'inici, la ciutat tornarà a gaudir del Ball de la balsa, la melodia serà interpretada per músics de diferents entitats de la ciutat i acompanyarà el seguici de gegants, dracs, castellers, diables i totes les imatges i figures tradicionals. El pregó d'inici de festa es farà des del balcó de l'ajuntament que enguany pronunciarà sa Majestat el Rei Juan Carles (interpretat per l'actor Toni Albà). També hi haurà espectacles a La Farga, com ara Amaral, que actuarà el 20 d'abril i a Love of lesbian, que és un dels retorns més esperats. Els nens petits de l'Hospitalet podran divertir-se amb '' La abeja Maya'', en horari matinal. 
L'últim espectacle serà el 22 d'abril amb "Los chicos del coro", interpretat per la Coral de Saint Marc de Lyon, autora de la banda sonora de la coneguda pel·lícula. 
Aquest any es programa el primer festival de l'humor amb actuacions al teatre Joventut, Auditori Barradas i a l'Oncle Jack, i amb figures com Berto Romero o Godoy.
Esperem que tothom pugui gaudir de les festes de primavera.

A.Galdeano

Article d'opinió: La doble cara de Facebook


El Facebook és una xarxa social per trobar amics o coneguts que fa temps que no els veus i no saps res d'ells, però també per poder comunicar-te amb els amics que tens ara.
La meva opinió del facebook és que és una bona pàgina per trobar amics de la infantesa o companys, però una cosa que em molesta molt és que hi ha gent que es fa un compte  i agreguen a la gent per tenir molts amics, però si et veuen pel carrer no et saluden. Jo crec que això no tindria que ser així, perquè si tu tens a una persona agregada com amic és perquè per a tu és un amic o conegut.
Una altra cosa que em molesta és que per aquesta red social, alguna gent posa comentaris per barallar-se amb una altra persona i el facebook no serveix per això sinó per poder contactar amb la gent.

A.Galdeano

Joves sense treball


Més de la meitat dels joves espanyols, un 55 % menors de 25 anys, es troben sense treball,  Espanya es troba en el primer lloc del rànquing dels països amb més nombre d'aturats.
A què es deu això? A la crisi, ja que el país està en una situació molt dolenta i no hi ha feina.
Molts joves que busquen treball no el troben i decideixen marxar cap a un altre
país.
El que més m'indigna de tot això, és que hi ha joves molt ben preparats, amb carreres ja fetes,
parlant diversos idiomes que es troben en atur.
Per a què exigeixen  molts estudis si després  no pots treballar en el que vols?


J.Villarino