dimecres, 28 de novembre del 2012

Nova plaça Escorça


Una associació treballa amb l'Ajuntament per les millores de la plaça Escorça


L'alcaldessa Núria Marin ha visitat aquest matí la plaça Escorça per parlar amb l’Associació de veïns "5 Carrers", la qual ha suggerit algunes millores per la remodelació de l’espai públic, com ara la instal·lació de més aparells per fer exercici.
Aquesta rehabilitació de la plaça Escorça ha tingut un cost de 588.500 euros i ha afectat una superfície de més de 6.ooo metres. L’objectiu és adaptar aquest espai al gran volum de vehicles i vianants, també s’ha millorat l’accessibilitat de l’estació de metro.

L’alcaldessa, ha declarat que la reforma de la plaça ha estat “tot un encert” i ha indicat que, tot i que l’antiga plaça era molt estimada pels veïns, “l’ús ciutadà del nou espai és més gran ara que abans”.
S’hi ha plantat gram, que es pot trepitjar, també s’ha posat una zona amb bancs i aparells de salut per la gent gran, i una zona de jocs infantils que també té elements específics per a nens amb discapacitats






Núria Marin parlant amb els veïns


A. Alloza

dilluns, 26 de novembre del 2012

Obra teatral sobre la violència de gènere

L'Hospitalet fa diferents actes en contra de la violència envers les dones.

El Dia Internacional contra la violència de gènere és el 25 de Novembre. El teatre Joventut ha acollit l'obra 3,2,1...Zero contra la violència de gènere, que és de la companyia "La Jarra Azul". Està adreçada a estudiants de 4rt d'ESO i de Batxillerat.
L'obra de teatre té com a objectiu fer reflexionar sobre les lluites que hi ha contra les dones. Alumnes de diferents centres, van assistir a l'obra. L'obra consistia de 6 escenes.
Tots els alumnes estan d'acord en que l'obra explica clarament el què està passant al món i que val la pena per conscienciar la gent sobre aquest tema tant preocupant. L'alcaldessa assenyala que hi ha hagut 14 dones assassinades per les parelles i que cal lluitar perquè no hi hagi més morts. El grup de dones de la ciutat duen a terme diversos actes, entre els quals destaquen l'ofrena floral al monument en record de dones que han patit aquest tipus de violència.

                                                                                                                                A.Jiménez


En aquesta foto, el actors de l'obra de teatre.

En aquesta imatge es veu el públic que va assistir al teatre Joventut.

Els companys dels Reis Mags

Ja s'ha realitzat el sorteig per saber qui farà de patges reials


El dia 22 de novembre l’ajuntament va realitzar un sorteig per fer de patges que acompanyaran als Reis Mags a les seves carrosses el dia 5 de gener,  a la tradicional Cavalcada.   
Es van presentar 134 sol·licituds de les quals només podien guanyar 48 nens i nenes de la ciutat.



D.Dávila

Derrota de l'Hospi contra l'AE Prat

El passat diumenge va continuar la ratxa de partits sense guanyar

El Prat i l'Hospi s'han tornat a trobar nou dies després del partit de la copa Catalunya i aquest cop ha sigut en un partit de lliga.
L'Hospitalet va merèixer la victòria a la primera meitat, però després del descans, amb un marcador de 2-1, van perdre les esperances de guanyar el partit.
A la segona part, l'Hospitalet no va poder reaccionar per remuntar el partit i el marcador va ser el mateix que a la primera part. A més, David Corominas, Alan Liesegang i Aday Benítez, per part de l'Hospitalet ,han acabat el patit amb molèsties. Ara l'Hospitalet és el 5è a la classificació amb 25 punts.












AE Prat vs CE L'Hospitalet











Camp municipal de l'Hospitalet

S.Moreno