dijous, 27 de febrer del 2014

Robatori de telèfons mòbils

Hem d'estar alerta i conèixer com deshabilitzar el nostre telèfon per complicar la feina als lladres!


Un mòbil d'última tecnologia
Recentment, al nostre centre, s'han produït uns quants robatoris de mòbils. El cap d'estudis, ha enviat un missatge a tota la comunitat educativa amb les instruccions que han de seguir per bloquejar el telèfon per sempre i així impedir els robatoris. És una llàstima que hauem d'arribar a aquestes circumstàncies per culpa de gent que es dedica a quedar-se el que no és seu. Hem d'anar amb compte, i en cas de robatori, el què s'ha de fer és el següent:
Targeta SIM.
No tots sabem que el nostre mòbil té un IMEI que les companyies el tenen registrat i permet bloquejar el telèfon per sempre, encara que es canviï el xip o la targeta SIM, el mòbil es mantindrà bloquejat.
Per accedir al teu CODI IMEI, haurem de marcar *#06# i després apareixerà a la pantalla el teu CODI. Cal apuntar-lo i desar-lo en un lloc segur. Si un dia ens roben o perdem el telèfon mòbil, haurem d'anar a la botiga a donar de baixa la targeta SIM perquè no et carreguin res al  teu compte (si el mòbil és de contracte) donant a la companyia el teu IMEI bloquejaràs el teu telèfon deixant-lo totalment inservible.
Esperem que aquestes mesures serveixin per aturar robatoris o per posar la feina difícil als lladres! 



S.Albacete

dimarts, 25 de febrer del 2014

Taller de Cupcakes a l'institut

Els passat dilluns 17 i dimecres 19 de febrer, va començar un taller de cuina dirigit per una mare, juntament amb el grup de l'AMPA del nostre institut, on van ensenyar a alumnes i famílies com fer Cupcakes:

El taller va començar a les 17:45h i va durar fins a les 18:45h aproximadament.
A la primera sessió, es van explicar els passos i consells perquè els nostres cupcakes quedin perfectes, es va donar la recepta en paper, tant de la buttercream, com de la massa del cupcake. La professora va explicar una mica com possar color a les nostres buttercream i com utilitzar les mànegues. 
Els participants van observar com la mare que donava el taller els decorava i seguidament van repartir els cupcakes i les mànegues pastisseres per poder decorar-los amb imaginacio.

Aquest taller, també ha donat una responsabilitat als participants, ja que el pròxim dia 10 de març, han de portar un cupcake fet per ells mateixos a casa i a l'institut els ensenyaran com fer figures amb fondant, que és una massa de sucre, amb la qual es poden fer unes decoracions increïbles.
Va ser un taller molt interessant, i també molt divertit.





Soraya.S i Sandra.T