dijous, 27 de febrer de 2014

Robatori de telèfons mòbils

Hem d'estar alerta i conèixer com deshabilitzar el nostre telèfon per complicar la feina als lladres!


Un mòbil d'última tecnologia
Recentment, al nostre centre, s'han produït uns quants robatoris de mòbils. El cap d'estudis, ha enviat un missatge a tota la comunitat educativa amb les instruccions que han de seguir per bloquejar el telèfon per sempre i així impedir els robatoris. És una llàstima que hauem d'arribar a aquestes circumstàncies per culpa de gent que es dedica a quedar-se el que no és seu. Hem d'anar amb compte, i en cas de robatori, el què s'ha de fer és el següent:
Targeta SIM.
No tots sabem que el nostre mòbil té un IMEI que les companyies el tenen registrat i permet bloquejar el telèfon per sempre, encara que es canviï el xip o la targeta SIM, el mòbil es mantindrà bloquejat.
Per accedir al teu CODI IMEI, haurem de marcar *#06# i després apareixerà a la pantalla el teu CODI. Cal apuntar-lo i desar-lo en un lloc segur. Si un dia ens roben o perdem el telèfon mòbil, haurem d'anar a la botiga a donar de baixa la targeta SIM perquè no et carreguin res al  teu compte (si el mòbil és de contracte) donant a la companyia el teu IMEI bloquejaràs el teu telèfon deixant-lo totalment inservible.
Esperem que aquestes mesures serveixin per aturar robatoris o per posar la feina difícil als lladres! S.Albacete

2 comentaris:

  1. La informació del robatori del telèfons mòbils, es molt interessants perque hi ha moltes lloc hi ha robatoris del telèfons mòbils. Es molt interessant i molt important el codi.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la informació! Aquestes coses a vegades les ignorem.
    Bona feina! ;-)

    ResponElimina