dilluns, 7 de novembre del 2011

FESTIVAL XARKO



El festival Xarko s' ha organitzat durant el passat cap de setmana a L'Hospitalet de Llobregat

Els primers en actuar van ser el grup "Shaing". En total van ser 10 grups i artistes que van actuar a la ciutat fins diumenge. Ho van fer en 7 escenaris diferents.
Aquesst festival és l'únic d'aquesta temàtica a l nostre país
. Aquesta música es diu "jazzenuigs", que barreja el jazz clàssic amb la música de gitanos a Europa. Van tocar diferents instruments i tothom va poder gaudir d' aquesta música amb concerts a l'aire lliure i en espais tancats.






M.Martinez & MJ.Fernandez

Germans de lectura

Es tracta d'un nou projecte per incentivar l'habilitat lectora dels nens i nenes de primària

Cada dimecres, de 9:00 a 9:45, els alumnes de 3r d'ESO de l'Aula Oberta van a l'escola "La Marina"a ensenyar a llegir els nois i noies de 2n de primària. Cada noi s'agafa un nen o nena de 2n i llegeix amb ell. Els nois que van a l'escola són: D.Medina, Y.Ojeda, L.P.Cortés, C.Carrasco, J.Cevallos, P.Arnaiz, À.Calero, M.Montroig i M.J. Fernández. És una experiència molt positiva i que agrada molt als alumnes implicats

El Barça s'enfronta a l'Hospitalet en partit de Copa de Rei

Els jugadors de l'hospitalet ja s'estan preparant per jugar la copa del rei contra el F.C.Barcelona.

L'Hospitalet té un unic objectiu, guanyar al Barça a la copa per mantenir la ratxa de 5 victòries seguides. Només queden dos dies perquè els jugadors del Barça trepitgin la gespa del camp municipal i els operaris ja estan deixant el camp a punt. L'entrenador de l'Hospitalet, Jordi Vinyals, ha declarat: ''Tenen que aprofitar tot al màxim per poder guanyar, jo confio en els meus jugadors"








D.Pastor i A. Ortega

Tanquen el CAP de Bellvitge

El barri s'està mobilitzant en contra del tancament


A L'Hospitalet, al barri de Bellvitge, volen tancar el CAP de la Rambla Marina a causa de les retallades. La gent que no està d'acord amb el tancament, han fet una manifestació. El dia 2 de novembre pel matí, tots els veïns i veïnes del barri van anar cap a la Ronda per acabar la manifestació. Hi ha fulls per signar en contra del tancament a diferents establiments del barri. També han obert un Facebook i una web per informar els veïns.


Facebook: Bellvitge Cap Rambla Marina
www.acampadalh.org