dijous, 10 de gener del 2013

L'equip de futbol americà de L'Hospitalet aconsegueix la vuitena

L'equip "Pioners" celebrant la victòria
L'equip de futbol americà de L'Hospitalet va jugar el dissabte la final de la copa d'Espanya contra els "Óssos" de Madrid al poliesportiu "Cerro del telégrafo de Rivas de Madrid". Actualment, els "Pioners" són els actuals campions d'aquesta competició.
El partit del passat dissabte els va fer aconseguir la seva onzena final de la Copa d'Espanya i van sumar el vuitè títol de la competició. Aquest equip es l'actual campió de la Copa d'Espanya i Lliga Nacional.

R.Arriaga

ARTICLE D'OPINIÓ: Inseguretat ciutadana

Al barri estan passant coses perilloses, robatoris, intimidacions, baralles, etc. La policia municipal es troba situada en llocs on no hi ha perill, i en canvi, en altres llocs més amagats i conflictius, on no hi ha policies, és on hi ha més inseguretat i on és més perillós estar-s'hi.

Personalment, crec que l'ajuntament ha intentat millorar la seguretat ciutadana, però crec que encara hi ha molt a fer per tal que els veïns puguin caminar amb el seu fills o els joves puguem estar al carrer tranquils fins a les 10 de la nit, sense tenir por que ens robin el mòbil o ens amenacin.



En definitiva, crec que l'ajuntament ha de posar més policies o repartir els policies d'una manera millor per tal de garantir la seguretat dels habitants de la nostra ciutat.

Imatge del Barri de Bellvitge i de la brigada de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet

           
K.Flores

ARTICLE D'OPINIÓ: Incompatibilitats en les horaris dels partits dels equips del Consell Esportiu

El consell Esportiu és el que maneja l'esport escolar i l'iniciació esportiva a l'Hospitalet. Més de 7000 nens i joves de l'Hospitalet hi participen. El consell esportiu engloba molts esports, com ara el Futbol Sala, Futbol 7, Futbol 11, Bàsquet i Voleibol.
Dins de la categoria de Futbol Sala i en Cadet/Juvenil que es on jugo, els horaris no s'ajusten als horaris del nois i noies.

Jo penso que s'hauria d'haver parlat amb els equips participants abans de començar a jugar, perquè hi ha equips que ara no poden jugar en divendres, ja que no tenen jugadors o perquè entrenen i si hi ha posat un partit, doncs, el canvien pel dissabte o pel Dilluns. El Dilluns tenim classes per la tarda, i només sortir, has d'anar ràpidament al vestidor a canviar-te i a posar-te a escalfar abans de que comenci el partit.

En resum, penso que tenien que haver consultat amb tots els equips el calendari i després, anar posant els partits i els horaris en funció d'allò que anava bé a la majoria. Espero que en propoeres temporades hi pensin i no caiguin en els mateixos errors.

Logotip del Consell Esportiu de l'Hospitalet




A.Jiménez

Les millores de l'Auditori Barradas ja s'acaben

                      El Barradas obrirà amb nous llums i climatització

El Teatre Barradas estava molt vell. El mes de setembre van començar les obres de millora. Les obres eren per instal·lar nous equips de so i han aprofitat per canviar l'enllumenat i els sostres. La renovació dels sostres és per millorar la qualitat acústica. El pressupost és de 278.439 euros.
Les obres de millora del Barradas s'acabaran a principi d'any
Les obres del teatre Barradas.
Núria Marín ha dit que el proper 7 de febrer s'inaugurarà una altra vegada. La directora del Barradas, ha destacat la necessitat de fer reformes per tal d'oferir un millor servei al públic.
Les obres de millora del Barradas s'acabaran a principi d'any
L'alcaldessa visitant les obres del teatre Barradas.
A.Jiménez