dijous, 25 d’octubre del 2012

PATRULLES DE PROXIMITAT ALS SIS DISTRICTES


24 agents als sis districtes i 2 patrulles per cada barri


L'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, ha decidit posar dos patrulles de policia a cada barri per  millorar la seguretat del ciutadà i el comerciant. Dos agents faran patrulla als sis districtes, aquesta mesura s'ha començat a aplicar l'1 d'octubre. Els agents fan la ronda en les zones de major concurrència, les zones comercials, per les escoles i espais públics.
Els seus horaris de ronda a cada barri són de 9:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h de dilluns a divendres.
Aquest nou servei va ser presentat a la plaça Espanyola de Collblanc-la Torrassa per l'alcaldessa la passada setmana.















Foto d'un agent de la policia amb dos ciutadans










L'alcaldessa, Núria Marín, saluda als agents destinats a les patrulles de barri dels districtes, a la plaça Espanyola.


N.Sánchez

Gran Open de Benicàssim de Taekwondo

El club d'Hospitalet aconsegueix moltes medalles en aquest torneig

El Dissabte 20 d'Octubre es va celebrar la setena edició d'aquest torneig de Taekwondo, celebrat al Pavelló Poliesportiu de Benicàssim. Van participar 620 competidors de 62 clubs d'Espanya.
El "Talma Hospitalet" va triomfar al torneig, va guanyar 7 medalles. Dues d'or, les han aconseguit Zaira Rivera, a la Sènior i Sergi Rivera, en categoria Júnior. Les medalles d'argent les han guanyat l'Adrián Ibàñez i Juan Lozano a la categoria Júnior i Clara Gracia, a la sènior. Les de bronze són de Rubèn Polo a Júnior i Leyre Matute a sènior.
Tres noies no van poder competir perquè estan concentrades amb la selecció catalana. Aquesta, jugarà el proper diumenge a la Copa del Rei de Taekwondo a Gandia. Les convocades són Janira Rivera, Judith Boeta i Mariona Leyes.

                                                                                                                             A. Jiménez
Aquest és el cartell del Torneig Nacional de Taekwondo 2012.
En aquesta foto es veuen els homenatjats per ser Olímpics Espanyols

Vaga de farmacèutics

El dijous 25 d’octubre, les farmàcies estaran tancades per protestar contra el govern

El col·legi de farmacèutics ha convocat una vaga el dijous 25 d'octubre, per protestar pels impagaments de la Generalitat de Catalunya. Els afectats demanen que se'ls pagui la part subvencionada dels productes farmacèutics. Per culpa d'aquesta situació, moltes farmàcies estan a punt de tancar per no poder  fer front a les despenses.  El departament de salut ha posat algunes farmàcies en serveis mínims. 

 
Aquesta és una de les imatges més repetides el dijous 25 
Farmacèutics al carrer protestant 


J.Beltrán 
3r E.S.O  B 

Aday Benítez sancionat



El jugador del CE L’Hospitalet va ser sancionat amb vermella contra el Mallorca “B”

Benítez, el davanter de “L’Hospi” no jugarà el següent partit que es disputarà el proper diumenge a l’estadi de l’Hospitalet contra l’At. Balears. El davanter va ser expulsat el passat diumenge amb vermella directa a l’Estadi Son Bibiloni, després de fer una dura entrada a un jugador “Barralet”. Va ser expulsat quan només portava deu segons al terreny de joc, després de la substitució de Sergio Cirio.
El comitè de competició només li ha posat un partit de sanció.








Aday Benítez jugant un partit                            










Estadi Son Bibiloni
S.Moreno

Vaga d’estudiants a Espanya


El Sindicat d’Estudiants convoca una vaga els propers dies 16,17 i 18 de setembre

La setmana passada, molt estudiants d’arreu d’España van assistir a la manifestació. En aquest acte no hi assistiren professors, sinó alumnes en contra de les decisions del ministre d’educació José Ignacio Wert.

Al nostre centre, dels alumnes que tenen dret a fer vaga, que són els de 3r d'ESO fins a 2n de Baxillerat,  podien decidir fer vaga 3 dies o només fer-ne el dimecres, que era el dia de la manifestació. Les dades de participació a les jornades de vaga han estat: 155 alumnes van fer vaga el dimecres, 40 els tres dies i 66 alumnes no han fet vaga. 

Els principals motius d’aquesta vaga són  les retallades de 4.000 milions d’euros en el pressupost educatiu, l'acomiadament de gairebé 50.000 professors (el que provoca l’augment dels d’alumnes a les aules),  l’increment de taxes universitàries i a l’eliminació de beques.

Altres motius són:

•Creació de noves selectivitats econòmiques i acadèmiques per accedir a Batxillerat, FP de Grau Superior i Universitat, passant d'un examen de Selectivitat, a tenir-ne tres: 4t d'ESO, 2n de Batxillerat i prova d'accés a cada facultat.

• Creació d'itineraris de la més baixa qualificació des de 3r d'ESO, per amuntegar els estudiants amb més dificultats d'aprenentatge i expulsar-los el més aviat possible del sistema educatiu.


• Entre les noves atribucions que la contrareforma atorga als directors, es troba la de decidir quins professors continuen a la plantilla del centre i quins no.

• D'altra banda qualsevol docent podrà ser canviat de cicle educatiu (passar de secundària a primària, d'escola d'idiomes a Institut o canviar les matèries que imparteix i per a les quals està millor preparat), al mateix temps que es deixarà el marc legal preparat per poder "traslladar el personal funcionari a centres educatius diferents de la destinació", encara que això impliqui el canvi de residència per al docent.




Estudiants a la manifestació del 17 de setembre
S.Moreno