divendres, 18 de novembre del 2011

Visita dels Mossos d'Esquadra a l'institut

El 15 de novembre van venir els mossos a fer una xerrada sobre les lleis, drogues, armes i com actua en aquests casos la policia. Ens van dir que a partir del 14 anys hem que portar el DNI, també van parlar dels tipus de delictes que hi ha, quan costava la multa, les conseqüències de cometre un delicte, etc.
Va ser una xerrada molt interessant pels alumnes.

Jairo Medina

dilluns, 14 de novembre del 2011

Els alumnes de 4t d'ESO han fet un Institut Virtual














El nostre Institut participa des de finals del any passat a "Espurnik", un grup d'entorn virtual del projecte educatiu "Espurna". En aquest món hi ha 24 illes, i en una d'elles es troba L'Institut Bellvitge. En el món virtual hi habiten molts professors i alumnes de Catalunya. Els alumnes de tecnologia i informàtica de 4t d'ESO són els que habiten al nostre institut, amb els seus avatars coneixen a altra gent de diferents instituts. Una vegada acabat de fer els avatars van fer una exposició de l'evolució dels ordinadors, van buscar molta informació i van utilitzar molts programes per després passar-les a imatges.






















P.Galdeano i A.Miñán

Recollida d'olis usats

A l'institut, continuem amb la recollida d'oli de cuinar.
L'associació ASPROSEAT és la responsable de la recollida


ASPROSEAT són una associació sense ànim de lucre dedicada a les persones amb discapacitat, preferentment amb discapacitat intel·lectual. Atenen a persones, des de petits a grans, oferint serveis com: escola d'educació especial, llars-residencies, serveis d'atenció diürna i insessió laboral (El centre especial de treball (CET) d'ASPROSEAT ofereix i crea llocs de treball estables per a persones amb discapacitat).

Cada cert temps, els treballadors del CET recullen els ''Clakis'' (que és com anomenem a les ampolles) amb l'oli de rebuig que portem tots els alumnes de casa i se'ls emporten perquè sigui transformat en biodièsel.

Aquesta associació fa: recollida d'olis domèstics, embassats ,embossament de líquids, jardineria, etc.
En podeu trobar més informació a la seva pàgina web: 
www.asproseat.org






Y.Ojeda i A.Ortega

Obres de millora al Passeig de Bellvitge

S'han iniciat les obres de millora del conegut passeig del barri de Bellvitge. Aquest passeig es va fer a principis dels anys 70 i ara s'estan realitzant millores de pavimentació, estan canviant el carrer que hi havia (asfaltat) per un passeig amb rajoles, així com noves voreres. Aquesta reforma es farà entre els números 120 i 140 i durarà des del 19-09-2011 fins al desembre. L'Ajuntament de l'Hospitalet ha penjat cartells informant de les obres per tal d'evitar molèsties als veïns i comerciants.



















J.Medina i K.Torralbo