dilluns, 14 de novembre del 2011

Els alumnes de 4t d'ESO han fet un Institut Virtual














El nostre Institut participa des de finals del any passat a "Espurnik", un grup d'entorn virtual del projecte educatiu "Espurna". En aquest món hi ha 24 illes, i en una d'elles es troba L'Institut Bellvitge. En el món virtual hi habiten molts professors i alumnes de Catalunya. Els alumnes de tecnologia i informàtica de 4t d'ESO són els que habiten al nostre institut, amb els seus avatars coneixen a altra gent de diferents instituts. Una vegada acabat de fer els avatars van fer una exposició de l'evolució dels ordinadors, van buscar molta informació i van utilitzar molts programes per després passar-les a imatges.






















P.Galdeano i A.Miñán

4 comentaris:

  1. Hola Paula i Allison, m'ha agradat molt el vostre article sobre l'Institut Virtual, esperem poder rebre més notícies vostres i que ens aneu informant de tot allò que apreneu.

    ResponElimina
  2. Hola Paula i Allison, per part meva veig molt interessant la vostra notícia.
    Han començat ha fer-ho els alumnes de 4t però estaria bé que tots els nois i noies de l'institut tinguessin l'oportunitat de poder participar-hi.

    ResponElimina
  3. hola paula i allison, passava pel bloc, i he vist el vostre article sobre l'institut virtual, m'agradaria que tots els de l'institut hi poguéssim jugar. Gràcies, fins aviat.

    ResponElimina
  4. Hola Paula i Allison, està molt bé aquesta notícia vostra sobre l'institut virtual.

    ResponElimina