dimarts, 25 de febrer de 2014

Taller de Cupcakes a l'institut

Els passat dilluns 17 i dimecres 19 de febrer, va començar un taller de cuina dirigit per una mare, juntament amb el grup de l'AMPA del nostre institut, on van ensenyar a alumnes i famílies com fer Cupcakes:

El taller va començar a les 17:45h i va durar fins a les 18:45h aproximadament.
A la primera sessió, es van explicar els passos i consells perquè els nostres cupcakes quedin perfectes, es va donar la recepta en paper, tant de la buttercream, com de la massa del cupcake. La professora va explicar una mica com possar color a les nostres buttercream i com utilitzar les mànegues. 
Els participants van observar com la mare que donava el taller els decorava i seguidament van repartir els cupcakes i les mànegues pastisseres per poder decorar-los amb imaginacio.

Aquest taller, també ha donat una responsabilitat als participants, ja que el pròxim dia 10 de març, han de portar un cupcake fet per ells mateixos a casa i a l'institut els ensenyaran com fer figures amb fondant, que és una massa de sucre, amb la qual es poden fer unes decoracions increïbles.
Va ser un taller molt interessant, i també molt divertit.

Soraya.S i Sandra.T

3 comentaris:

 1. Estem meravellades de l'acolliment que ha tingut aquest taller. Han participat 70 persones!! Alumnes, mares, avies... genial!! Estem impacients perquè arribi el 10 de març i fer la segona sessió :-)

  P.D.: Soraya, Sandra, moltes gràcies per recollir l'esdeveniment a la vostra revista. Una abraçada!

  ResponElimina
 2. Té una bona pinta el cup cakes.
  M'agrada molt la decoració, esta mol bé treballat!.

  ResponElimina
 3. Un taller de lo más entrenido y divertido. Se agradecen estas actividades tan lúdicas y entretenidas.

  ResponElimina