dilluns, 7 de maig de 2012

La gran festa de primavera arriba a L'Hospitalet

La festa durarà des del dia 19 al 23 d'abril dia de Sant Jordi


                                             
A punt de ser Sant Jordi, l'Hospitalet prepara una gran festa de primavera que començarà el 19 fins al 23 d'abril. Tots els ciutadans estan convidats a participar a les festes que organitza l'ajuntament i nombroses entitats ciutadanes. A la festa destacarà la recuperació d'una tradició, serà durant l'inici, la ciutat tornarà a gaudir del Ball de la balsa, la melodia serà interpretada per músics de diferents entitats de la ciutat i acompanyarà el seguici de gegants, dracs, castellers, diables i totes les imatges i figures tradicionals. El pregó d'inici de festa es farà des del balcó de l'ajuntament que enguany pronunciarà sa Majestat el Rei Juan Carles (interpretat per l'actor Toni Albà). També hi haurà espectacles a La Farga, com ara Amaral, que actuarà el 20 d'abril i a Love of lesbian, que és un dels retorns més esperats. Els nens petits de l'Hospitalet podran divertir-se amb '' La abeja Maya'', en horari matinal. 
L'últim espectacle serà el 22 d'abril amb "Los chicos del coro", interpretat per la Coral de Saint Marc de Lyon, autora de la banda sonora de la coneguda pel·lícula. 
Aquest any es programa el primer festival de l'humor amb actuacions al teatre Joventut, Auditori Barradas i a l'Oncle Jack, i amb figures com Berto Romero o Godoy.
Esperem que tothom pugui gaudir de les festes de primavera.

A.Galdeano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada