dijous, 31 d’octubre del 2013

Nous professors a l'Institut BellviItge

Nou curs 2013-2014, nous docents al claustre


Aquest curs hi ha nous professors al nostre institut. Com ja sabeu, cada any entren nous docents i hem decidit fer una notícia per presentar-los i per poder conèixer-los millor ja que ja formen part de la nostra gran ''família''.

Per començar, us presentem al nou professor David Lapuente que dóna classes d'educació Visual i Plàstica i de Dibuix Tècnic a 1r i 2n d'ESO i 1r de Batxillerat. No és tutor de cap curs. Va treballar a instituts com Santa Eulàlia i BVII. La seva ciutat d'origen és Barcelona i diu que se sent bé al nostre institut.
David Lapuente

També ha vingut una nova professora: Anna Giner. Dóna classes de Ciutadania, Empreneduria, Aula d'acollida, Ciències Socials de diversitat i Economia d'empresa a tots el cursos del nostre centre des de 1r d'ESO fins a 2n de Batxillerat. No és tutora de cap curs i va treballar a l'institut Santa Eulàlia, al Margarida Xirgú i al IES Eduard Fontserè. L'Anna és de València i ens ha dit que està molt contenta.

La professora Salut Muñoz dóna classes de Biologia, Geologia i Física i Química a 1r, 2n i 4t d'ESO. És tutora de 1r d'ESO A. Va treballar en altres instituts com per exemple IES Benaprès i a Sant Just. La Salut és de Barcelona.

Un altre nou professor és el Sergi Viciana que dóna classes de Castellà i de Taller d'escriptura a tots els alumnes d'ESO (1r, 2n, 3r i 4t). No és tutor de cap curs i va treballar al IES Vázquez Montalbán i al CFA Sant Roc. És de Sabadell i se sent molt a gust al nostre IES.

Mar Moreno també forma part de l'equip d'aquest curs. Ella dóna classes de suport  a la USEE. No és tutora però és educadora. Abans va treballar al IES Vinyet de Sitges. És de Vilanova i la Geltrú i ha dit que es sent molt bé a l'Institut Bellvitge.

Ruth Manjón també és  nova al nostre institut. La Ruth és una vetlladora de la USEE. No és tutora de cap curs i abans d'arribar al nostre institut va treballar a l'escola La Carpa. És de Bellvitge i se sent molt bé al nostre centre.

Joan Pampalona és un nou professor que dóna classes i és tutor del PQPI. També va treballar a l'institut Joan Miró i al centre Salvador Seguí. En Joan és de Barcelona i se sent bé al nostre institut.

I per acabar, Natàlia Pomareda, és la nova professora d'Educació Física que dóna classes a 1r i 4t d'ESO i a 1r de Batxillerat. Ella és tutora de 4t.B i va treballar al nostre institut fa 4 anys i també va treballar al centre Margarida Xirgú. És de Barcelona i està molt contenta  de tornar al nostre centre.

Des de l'equip de la Revista del nostre centre els hi desitgem un bon curs 2013-14 i poder gaudir d'ells al màxim!
Natàlia Pomareda


Andreea.C

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada