dijous, 31 d’octubre de 2013

Es busquen 500 voluntaris de l'Hospitalet per ajudar al ''Gran Recapte''

La campanya es durà a terme durant els propers dies 29 i 30 de novembre

Es busquen 500 voluntaris de l'Hospitalet pel ''Gran Recapte'' del Banc d'aliments, ja que aquest any hi ha 20 nous punts de recollida  a la nostra ciutat. L’objectiu és aconseguir 3.000 tones d’aliments arreu de Catalunya. 
Aquesta campanya de recollida s’organitza per cinquè any consecutiu, amb la finalitat d'ajudar les persones més necessitades de Catalunya. L’any passat van recollir més de 2.700 tones d’aliments.Aquest any l’organització espera arribar a les 3.000.
Tothom pot ser voluntari, els menors de 16 anys poden anar acompanyats per un adult. Durant unes tres o quatre hores, han d’estar al punt de recollida per donar la benvinguda als clients del supermercat i explicar la campanya o bé recollir les donacions de la gent a la sortida.
Els aliments que es demanen són els mes bàsics i de més llarga durada com ara, oli, llet, llegums secs o en llauna, conserves de peix com ara tonyina o sardina.
Més d’un milió i mig de persones a Catalunya pateixen mancances alimentàries.
Des del 2008 i fins el 2010, el banc dels aliments va doblar els beneficiaris i ara aquest creixement ha disminuït.
A tota Catalunya el Banc d’Aliments ja ha aconseguit la meitat dels 15.000 voluntaris que necessiten pel ''Gran Recapte''.
Aquí pots trobar tota la informació per poder participar: http://www.granrecapte.com/


Alguns del aliments recollits l'any passat al ''Gran Recapte''Voluntàries de la fundació fent el  ''Gran Recapte'' durant l'any 2012.
                                                                                                                             Soraya.S

                                                                                                                     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada