dijous, 2 de maig del 2013

"BRIGADAS" A CORNELLÀ. SÍ O NO?

Les "Brigadas Blanquiazules" és un grup ultra violent del RCD Espanyol. El club ha decidit que les brigades no tindran localitats a l'estadi de Cornellà-El Prat i així acabar amb la violència.

Brigadas Blanquiazules a l'estadi de Sarrià.
La gent que està a favor pensa que a Sarrià eren més de 10.000 persones en el fons sur i animaven a l'equip molt, per contra han protagonitzat moltes batalles campals amb la policia i altres grups d'Espanya i Europa.

Considero que Brigadas Blanquiazules hauria d'ocupar tot el fons sur de Cornellà, doncs farien molts viatges, mossaics i animarien molt millor a l'equip. Per altra banda, la seva violència és molt extrema i s'hauria de controlar, per això, ara, a Cornellà està la "Curva", que no són violents i continuen animant igual o més que brigades. Jo penso que així com els "UltraSur", el "Frente Atlético" i altres ultres segueixen entrant als camps. Per què no poden les brigades de l'Espanyol?
Els clubs que no deixen entrar a aquest grups i els deixen a fora de l'estadi semblen un cementiri com per exemple el Nou Camp o la Romareda, i això, fa molta pena.

Estadi de Sarrià on deixaven entrar al grup "brigadas". Aquest camp ja no existeix.

N.Relaño

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada