divendres, 19 d’abril del 2013

Jornada Intensiva a les escoles


 
  Elena Sintes reflexiona sobre la jornada intensiva a les escoles

Elena Sintes, la veu de la conferéncia.
El col·lectiu pedagògic ''El Casalet'' ha organitzat una conferència, per aclarir els pros i els contres de poder aplicar la jornada intensiva als instituts. Una de les persones que ha opinat sobre el tema és Elena Sintes l'autora de ''A les tres a casa?''.

La jornada intensiva és un tema de debat i de confrontació entre els encarregats de l'educació i els pares. Elena Sintes ha pogut estudiar com afecta la jornada intensiva en els resultats escolars. També com podra afectar la seva aplicació a Catalunya.

Elena Sintes diu que no hi han evidencies científiques que provin que aplicar aquest horari millori el rendiment acadèmic.

Una segona opinió ha afirmat en la conferència que la jornada intensiva pot agreujar les desigualtats, no tots els alumnes podran gaudir de la mateixa manera del temps lliure, vida laboral o familiar, que uns altres.

Sortida de l'Institut InsBellvitge.
Elena Sintes ha destacat que en altres països europeus, que fa temps que tenen aplicada aquesta jornada, s'estan tornant a replantejar canviar-la una altra vegada.

Al nostre centre, l'AMPA també ha organitzat una xerrada similar per tal de decidir si es canvia o no l'horari actual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada