dijous, 10 de gener del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Incompatibilitats en les horaris dels partits dels equips del Consell Esportiu

El consell Esportiu és el que maneja l'esport escolar i l'iniciació esportiva a l'Hospitalet. Més de 7000 nens i joves de l'Hospitalet hi participen. El consell esportiu engloba molts esports, com ara el Futbol Sala, Futbol 7, Futbol 11, Bàsquet i Voleibol.
Dins de la categoria de Futbol Sala i en Cadet/Juvenil que es on jugo, els horaris no s'ajusten als horaris del nois i noies.

Jo penso que s'hauria d'haver parlat amb els equips participants abans de començar a jugar, perquè hi ha equips que ara no poden jugar en divendres, ja que no tenen jugadors o perquè entrenen i si hi ha posat un partit, doncs, el canvien pel dissabte o pel Dilluns. El Dilluns tenim classes per la tarda, i només sortir, has d'anar ràpidament al vestidor a canviar-te i a posar-te a escalfar abans de que comenci el partit.

En resum, penso que tenien que haver consultat amb tots els equips el calendari i després, anar posant els partits i els horaris en funció d'allò que anava bé a la majoria. Espero que en propoeres temporades hi pensin i no caiguin en els mateixos errors.

Logotip del Consell Esportiu de l'Hospitalet




A.Jiménez

3 comentaris:

  1. Jo també opino que haurien de canviar els horaris perquè tothom pugui asisitir

    ResponElimina
  2. Bon article per que hi ha gent que treballa i no pot assistir.

    ResponElimina
  3. Esta bé que cambin els horaris per què tothom que vulgui asistir hi pugui anar y no s'ho perdi.

    ResponElimina