diumenge, 18 de desembre del 2011

Reportatge: El Consell Verd del nostre Institut



CONSELL VERD

El Consell Verd és un grup d'alumnes i professors de l'Institut Bellvitge que es reuneixen periòdicament per parlar i proposar millores relacionades amb el medi ambient. aquest Consell funciona des del desembre de 2006.
El 15 de gener, l’antic director del centre, Amadeu Reverté i la antiga representant del consell verd, Ester Ordóñez van signar amb l’alcalde de L’Hospitalet el compromís per portar a terme la nostra agenda 21. Implica la realització d’accions i activitats educatives per a millorar la qualitat del nostre entorn.
Al 2009 el 3 de desembre vam rebre el distintiu que ens acredita com escola verda, ara som d’una xarxa de 600 escoles catalanes . El dia 22 de desembre vam fer un acte en el que el nostre centre va penjar la placa d’escola verda i vam plantar alzines que va regalar la generalitat . Ara a L’Hospitalet som 3 Escoles Verdes: L’ Institut Bellvitge, CEIP La Marina i el CEIP Joan Maragall.
El Consell Verd es reuneix la segona setmana de cada mes.
Aquesta iniciativa es va impulsar perquè en l'educació de les persones també hi ha de ser l'educació mediambiental. S'intenta despertar l'essència ecologista dels joves.
Alguns dels professors més implicats en aquest projecte són la Carol Crespo i l'Aleix Diz.
P. Galdeano

2 comentaris:

  1. Hola P.Galdeano, trobo que està molt bé el que fa el consell verd. Ho tindrien que fer totes les escoles. Ànim i segiu així.

    ResponElimina
  2. Hola P.Galdeano, està molt bé la noticia del consell verd ja que no sabia moltes coses sobre aquest grup del nostre institut.

    Adéu i fins aviat!

    ResponElimina