dijous, 13 de juny del 2013

REPORTATGE: Els Bancs d'aliments

Els bancs d'aliments són entitats benèfiques sense ànims de lucre que recullen aliments de supermercats, entitats o persones que ofereixen i els donen a la gent que no té recursos per comprar o simplement perquè estan passant fam. 
-
Alguns dels aliments que reparteixen per aquesta causa
 A la nostra ciutat hi ha diverses entitats que fan recollida d'aliments com ara esplais, esglésies, fins i tot les escoles i instituts últimament estan fent una mena de bancs d'aliments per contribuir amb aquesta causa.

Podem trobar els bancs d'aliments a diferents punts de la nostra ciutat. Al nostre barri, Bellvitge, en diversos esplais i esglésies (AE Nou Quitxalles, Església Sant Joan Evangelista, entre altres). També podem trobar bancs d'aliments a la Creu Roja on hi ha aproximadament 140 persones, la gran majoria voluntàries, ajudant a distribuir l'aliment i a complir aquest propòsit.
 
Aquesta és l'etiqueta que ens diu que l'aliment és del pla d'ajuda i està prohibida la seva venta.
S'ha comprovat que a la nostra societat s'estan destruint aliments en bon estat, que compleixen totes les normes sanitàries i amb iniciatives com aquesta, aconsegueixen que altres persones puguin aprofitar els aliments.
El pla d'ajuda alimentària en aquests últims anys ha duplicat la seva demanda en empreses receptores d'aliments. És per això que necessiten l'ajuda de totes les persones que vulguin aportar el seu granet de sorra en aquest projecte.


 https://www.bancdelsaliments.org/
T.Saldías.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada