dilluns, 21 de maig del 2012

Article d'opinió: Augment d'alumnes a les classes de secundària

La Consellera d'Educació Irene Rigau va anunciar que l'any vinent augmentarà un 20% la ràtio d'alumnes a la secundària.

La meva opinió és que l'augment de persones a les classes de Secundària anunciat per la Consellera d'Educació, no m'agrada gens ni mica pels següents motius: el primer motiu és que si ara som 25 persones a les classes hi volen posar-ne 30 o 35, serà difícil poder fer classe amb normalitat i això ens repercutirà als alumnes. El segon motiu és que serà molt difìcil pels professors aguantar les classes i poder atendre'ns i controlar-nos a tots.
I per concloure aqui teniu la meva proposta sobre l'augment de persones a les classes de secundaria.



B.Barreira

ARTICLE D'OPINIÓ: Ordinadors a l'institut

El departament d'Educació va proposar als instituts que els alumnes tinguessin ordinadors per treballar a les classes. Aquesta mesura es va implantar a molts Instituts de Catalunya que van acceptar entrar en aquest projecte.
 Al principi, va ser una proposta molt innovadora, perquè els alumnes podrien estudiar i motivar-se més amb l'ordinador, ja que gairebé a tothom li agrada. Aquí, a l'Institut Bellvitge, ens van donar el portàtil a  l'Octubre de 2010. Al principi, l'utilitzàvem a gairebé totes les classes, l'ordinador anava bé i ràpid, però això ara ja no passa i no l'utilitzem com abans. Actualment, només l'utilitzem 4 o 5 hores a la setmana, perquè la xarxa va molt lenta i el funcionament de l'ordinador és lent i hi ha molta gent que se l'hi ha trencat l'ordinador.
La meva opinió és que tindrien que treure els ordinadors o millorar la xarxa, perquè quasi no els utilitzem i quan els utilitzem, la xarxa de l'institut no va . 
En conclusió, penso que seria millor treballar amb els ordinadors fixes que tenim al centre i no caldria fer la despesa de comprar netbooks per tots els alumnes, ja que es fan malbé molt ràpid i les conexions innalàmbriques no funcionen.
                                                                                                                                                  N.Vera