dijous, 7 de novembre del 2013

Brigades de recollida de deixalles al pati




Aquest nou curs continua el projecte de recollida d'escombraries al pati

Fa tres anys que es va començar a recollir el pati per part d'alumnes amb la finalitat de que no estigui tan brut.
Cada setmana, una persona de cada classe, per ordre de llista, ha de quedar-se uns deu minuts després del pati per fer neteja de les brutícies, haurà d'agafar una bossa, un guant i netejar la part de pati que te assignat cada curs, i abans d'anar a classe haurà de signar un paper per fer saber que ha netejat.
La persona que neteja el pati, neteja des del divendres fins al dijous de la pròxima setmana ja que així els divendres a l'hora de tutoria es pugui informar de a qui li tocarà netejar i fer saber a la persona que l'hi a tocat aquella setmana si ha faltat algun dia i no ha netejat per dir-li el que haurà de fer per recuperar aquell dia.
Si una persona no neteja el pati un dia l'haurà de recuperar quan una persona falti i no pugui netejar perquè si no haurà de quedar-se un dimecres a la tarda.
La recollida de pati és un dels projectes per la nostra escola verda.
Imatge del símbol de escola verda.

Imatge del plànol de assignació de les zones de pati per cada curs.
                                                                                                                                 Andrea.R

Pre-avaluacions a l'Institut Bellvitge







Aquesta setmana es donaran els butlletins de notes de la 1a pre-avaluació
El divendres 8 de novembre es donaran les notes de la preavaluació al nostre Institut. Aquestes notes són les que ens donen abans de la primera avaluació i serveixen perquè cada alumne tingui una orientació sobre com està anant el primer trimestre. Aquestes notes es posen en funció dels treballs lliurats després de l'estiu, les tasques fetes fins ara a classe, l'actiud, la participació i les proves escrites (si n'hem fet).
Aquestes notes "pre-avañiació" nomès ens les donen en el primer trimestre. 
Desitgem que us vagi bé i que us poseu les piles de cara a la primera avaluació si no ha anat també!




Mar S.

Empat del Bellsport de futbol sala a la pista del Cartagena (3-3)

L'equip de Bellvitge ha aconseguit sumar un punt contra l'equip de Múrcia

El Bellsport ha aconseguit el segon empat fora de casa, 3 a 3 a Cartagena. Els hospialencs van sortir una mica adormits en el primer temps i l'equip local va aconseguir avançar-se per 2 a 0, en el segon temps, el Bellsport ha apretat molt més i això els va permetre posar-se 2-3, llàstima que en el darrer minut el Cartagena va saber aprofitar la seva oportunitat empatant el partit. 
El  Bellsport ja pensa en el rival de la copa del Rei, el Saragossa de primera Divisió. Els aragonesos són penúltims amb una victòria, dos empats i cinc derrotes en vuit partits.

Bryan. F.



Bellsport contra l'equip de Cartagena.


L'equip dela Bellsport.