dijous, 2 de maig del 2013

"BRIGADAS" A CORNELLÀ. SÍ O NO?

Les "Brigadas Blanquiazules" és un grup ultra violent del RCD Espanyol. El club ha decidit que les brigades no tindran localitats a l'estadi de Cornellà-El Prat i així acabar amb la violència.

Brigadas Blanquiazules a l'estadi de Sarrià.
La gent que està a favor pensa que a Sarrià eren més de 10.000 persones en el fons sur i animaven a l'equip molt, per contra han protagonitzat moltes batalles campals amb la policia i altres grups d'Espanya i Europa.

Considero que Brigadas Blanquiazules hauria d'ocupar tot el fons sur de Cornellà, doncs farien molts viatges, mossaics i animarien molt millor a l'equip. Per altra banda, la seva violència és molt extrema i s'hauria de controlar, per això, ara, a Cornellà està la "Curva", que no són violents i continuen animant igual o més que brigades. Jo penso que així com els "UltraSur", el "Frente Atlético" i altres ultres segueixen entrant als camps. Per què no poden les brigades de l'Espanyol?
Els clubs que no deixen entrar a aquest grups i els deixen a fora de l'estadi semblen un cementiri com per exemple el Nou Camp o la Romareda, i això, fa molta pena.

Estadi de Sarrià on deixaven entrar al grup "brigadas". Aquest camp ja no existeix.

N.Relaño

ARTICLE D'OPINIÓ: Els Graffitis

Els graffitis són dibuixos, paraules, noms,  o com és sol dir "firmes" que podem trobar en els espais urbans. Els graffitis fets per gent que els sap fer és poden considerar un tipus "d'art urbà". 

Per una banda, hi ha gent que considera que el graffiti és un acte bandàlic fet per el joves, però jo penso que també hi ha gent que fa graffitis molt lletjos i a part de lletjos, els fan en un lloc inapropiat.

Penso que la gent ha de practicar per poder aconseguir experiència per saber fer graffitis ben fets, a part d'això, en els barris hi ha molta gent que vol fer graffitis i com que no hi ha parets per poder fer-los, ells pinten en qualsevol lloc sense importar si és legal o no.

EXEMPLE D'UN DIBUIX APROPIAT BEN FET.
TIPUS DE LLETRES.


Personalment, sóc del parer que haurien de legalitzar alguns murs grans on la gent que de veritat li agrada aquest "art" pugui pintar-los sense importar el què digui la gent o si vindrà la policia a multar-los.

 S.Richard