diumenge, 18 de desembre del 2011

Us desitgem BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!

Reportatge: El Consell Verd del nostre Institut



CONSELL VERD

El Consell Verd és un grup d'alumnes i professors de l'Institut Bellvitge que es reuneixen periòdicament per parlar i proposar millores relacionades amb el medi ambient. aquest Consell funciona des del desembre de 2006.
El 15 de gener, l’antic director del centre, Amadeu Reverté i la antiga representant del consell verd, Ester Ordóñez van signar amb l’alcalde de L’Hospitalet el compromís per portar a terme la nostra agenda 21. Implica la realització d’accions i activitats educatives per a millorar la qualitat del nostre entorn.
Al 2009 el 3 de desembre vam rebre el distintiu que ens acredita com escola verda, ara som d’una xarxa de 600 escoles catalanes . El dia 22 de desembre vam fer un acte en el que el nostre centre va penjar la placa d’escola verda i vam plantar alzines que va regalar la generalitat . Ara a L’Hospitalet som 3 Escoles Verdes: L’ Institut Bellvitge, CEIP La Marina i el CEIP Joan Maragall.
El Consell Verd es reuneix la segona setmana de cada mes.
Aquesta iniciativa es va impulsar perquè en l'educació de les persones també hi ha de ser l'educació mediambiental. S'intenta despertar l'essència ecologista dels joves.
Alguns dels professors més implicats en aquest projecte són la Carol Crespo i l'Aleix Diz.
P. Galdeano

Tanquen la ràdio i la televisió de L'Hospitalet


L'ajuntament de L'Hospitalet vol tancar la ràdio i la televisió a causa de les retallades. La data prevista de tancament és el 31 de desembre.
La plantilla de televisió i ràdio han fet una vaga per intentar impedir el tancament. Amb aquesta mesura es perdran molts llocs de treball i a més, hi haurà un buit informatiu a la ciutat.



A.Cano i A. Jimenez

L'antiga revista BellNet


La revista BellNet existeix des de fa molt de temps al nostre institut.
Aquesta revista la feien el alumnes de 2n de BUP, però en les activitats també col·laboraven altres cursos i professors.
Aquesta revista servia per aprendre a utilizar les eines informàtiques, ja que abans era tot molt més rudimentari i lent, ara hi ha moltes més facilitats.

Us posem una imatge de l'antiga revista.











P. Galdeano

La victòria dels ''Pioners de L'Hospitalet ''

Els Pioners de L'Hospitalet, l'equip de futbol americà, van guanyar als Barcelona Bufals per 20-0 a la semifinal de la copa Catalana a l'estadi Joan Serrahima. A la primera part van fer un llançament a pals i a la segona van a conseguir dos takedowns per assegurar la classificació dels Pioners.


A. Ortega i D.Pastor.

Recollida de taps




Des de fa unes setmanes el nostre Institut està fent una recollida solidària de taps. Per cada tona de taps hi ha una empresa que ens dóna 200 euros, els diners seran destinats a ajudar a una noia que té una malaltia degenerativa hi ha d'anar a operar-se als Estats Units. Al costat de consergeria hi ha una ampolla gran on podeu deixar els taps.
Els taps poden ser d'ampolles, garrafes, refrescos, etc.

M.Andreu