dijous, 13 de març del 2014

Vaga general d’estudiants

Fa uns dies, a l’entrada del nostre institut, ens van donar un pamflet anunciant-nos vaga el proper dia 26 i 27 de març i una manifestació d’estudiants a la Pl. Universitat de Barcelona , i a la  Pl. Imperial Tàrraco de Tarragona, a les 12h.
El sindicat d'estudiants volen manifestar-se per exigir beques i ajuts en les matrícules, llibres i transport per estudiants. Uns altres motius de la vaga són la falta de places i la degradació de la FP, la readmissió dels nostres professors acomiadats, i també volen fer fora la LOMCE, les revalides i dir no al decret de plantilles i a la LEC.
Des de el sindicat d’estudiants han impulsat la unitat entre pares i mares, professors i estudiants, per tal de fer front a aquests atacs de la LOMCE i la LEC.
El ministre WERT ja ha anunciat una reforma universitària i un estatut docent que es traduirà en un augmentar dels nostres obstacles acadèmics i econòmics. Això impedirà que els fills de persones treballadores puguin estudiar estudis superiors.


Manifestació d'estudiants


N.Iturri i Y.Beltran

2a part de taller de Cupcakes a l'institut

Foto de la taula, durant el taller.
Aquest segon taller s'ha fet el dilluns 10 y dimecres 12 de març. Van ensenyar com modelar la massa de fondant i també a decorar pastissos, de forma molt divertida.

En la darrera sessió del taller de decoració de pastissos i cupcakes van ensenyar la manera més fàcil de manejar i modelar el fondant, els diferents  tipus i també, les eines més utilitzades  per fer figures i decoracions.

La Virnorka, que donava el taller, va portar un munt de motlles i utensilis, perquè puguéssim practicar.També va portar moltes fotocopies de diferents figures, per saber com es fan, pas a pas.
Va fer demostracions de diferents figures, com per exemple,  flors, cors, estrelles, etc.

En el segon taller, també va ensenyar com fer una rosa.(el vídeo el podreu trobar a continuació)
Flor feta de fondant, per la mare que dirigia el taller
Flor feta per una noia que va acudir al taller



Cupcakes decorats.
Cupcakes decorats durant el taller.
                                                                                                        Soraya.S