dijous, 13 de juny del 2013

Camp D'aprenentatge Empúries 3r d'ESO

El alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Bellvitge vam anar al camp d'aprenetatge d'Empúries a l' Escala els dies 3, 4 i 5 de juny

El primer dia, quan vam arribar, ens van presentar les activitats i vam fer el taller del Sistema Dunar i un taller en anglès que es deia "Sand Workshop". A la tarda vam anar al poble de l'Escala a fer una gimcana i vam berenar. A la nit vam anar a la platja a jugar i a donar els premis de la gimcana.

Poble de l'Escala.


El segon dia vam anar a Sant Pere de Roda per visitar el monestir, l'església de Santa Helena i el poblat pre-romànic, fent un dossier. Vam fer un pícnic per menjar i quan vam tornar a l'alberg vam anar a la platja a relaxar-nos. Més tard vam fer la festa de la última nit (discoteca, jocs, etc..).

Monestir Sant Pere de Roda.
El tercer i últim dia vam anar a veure les ruïnes d'Empúries (El poblat Grec, Romà i l'Asclepi). Vam tornar a l'alberg per menjar, recollir i finalment vam tornar a l'Hospitalet.
Ens ho vam passar molt bé, aquest camp d'aprenentatge ha estat molt entretingut, m'han agradat molt totes les activitats fetes i les històries que ens han explicat els professors que han estat amb nosaltres durant l'estada a l'Escala.
Us deixem un enllaç al vídeo que hem elaborat amb les fotos dels tres dies a Empúries.

C. Hernández

Ruïnes d' Empúries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada