dijous, 23 de maig del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Els llibres digitals a l'escola

Els llibres digitals a l'escola es van introduir fa poc temps, al nostre centre fa 3 anys que treballem amb el projecte "1x1", és a dir un alumne, un ordinador. També s'han instal·lat pissarres digitals a gairebé totes les aules. No estem molt segurs de si això és una bona manera d'aprendre o si els alumnes es distreuen més, hi ha opinions de tot tipus.

Per una banda, hi ha gent que creu que les noves tecnologies a l'escola són un avantatge. Pensen que s'aprèn més i que facilita molt a l'hora de cercar informació, a més, els alumnes estan més motivats a l'hora de treballar amb l'ordinador.
Per contra, hi ha persones que s'estimen més el llibre i la llibreta. D'aquesta manera a l'hora d'estudiar o de fer deures no et pots distreure amb l'ordinador. Hi ha professors que van començar a treballar amb els llibres digitals i ja ho han deixat de fer perquè no els hi anava bé o bé pels errors de la xarxa d'internet que feien més lentes les classes.

Jo crec que l'ordinador és molt necessari per cercar informació i per treballar a l'escola. Vivim en una societat totalment tecnològica i a gairebé el 100% de les cases hi ha ordinadors, és per això, que penso que a l'escola hem de treballar amb aquestes eines per formar-nos millor. Tot i que hi estic a favor, també penso que hi ha d'haver temps per tot, per treballar amb l'ordinador i per treballar amb el llibre i la llibreta.



                                 

                                                                        

Il·lustració sobre el dilema de llibre o ordinador a l'educació
                                                                                                                                                    S.Gautier

1 comentari:

  1. locoooooooooooooooooooooooooo me dan miedooOoo LOoOS lIIiIiIIbRoOoOsss DiGIiTalEeEsS

    ResponElimina