dimarts, 11 de febrer del 2014

Formació en Eines Digitals per a pares i mares

Juntament amb la direcció del centre, alguns alumnes de 3r estan preparant un petit taller, per poder ensenyar a pares i mares del nostre institut el funcionament de la pàgina web i altres eines que utilitzem en el dia a dia

Aquesta idea ha estat proposada per la directora del centre, la Montserrat Zaera, ja que molts pares d'alumnes, han demanat una petita ajuda per poder submergir-se una mica més a la vida escolar dels seus fills.
El taller es durà a terme el proper dilluns 10 i dimarts 11 de febrer. En aquest, els alumnes participants, ensenyaran a les famílies el funcinament de la pàgina "www.ibellvitge.net", allà podran trobar tota la informació que desitgin sobre el centre i els estudis dels seus fills/es.

Els alumnes, hauran de seguir un guió, que han creat ells mateixos juntament amb la directora, per tal de que els pares assistents puguin entendre i assimilar la informació més fàcilment.
El taller està obert per a tots el pares que hi vulguin participar. Si es així, hauran de lliurar el paper que el tutuor/a va donar a tutoria el passat divendres 31 de gener. Esperem que sigui tot un èxit.
Soraya S. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada