dimecres, 12 de febrer del 2014

Carnaval, què n'opinem?

El proper 28 de febrer, al institut, es celebrarà l'esperada festa de Carnestoltes. Per part dels alumnes, hi ha diferents opinions a favor i en contra en relació a les activitats que es plantegen des del nostre centre.

Per una banda, estan els alumnes a favor del Carnaval, que opinen que és una festa per gaudir, disfressar-se, divertir-se i relacionar-se  amb altres alumnes amb qui no es parla gairebé mai, etc. També és un dia  per oblidar els exàmens, estudis i d'altres preocupacions.

Per contra, hi ha alumnes que no els hi agrada aquesta festa, no es diverteixen disfressant-se, o directament no venen al Institut. També hi ha alumnes que es queixen per la música, no estan d'acord amb les activitats realitzades o troben a faltar més motivació. Entre altres, també hi ha gent que pensa que la festa dura massa estona i hi ha falta d'organització.


Una bona opció per a què ningú es perdi aquesta festa seria fer més activitats i escollir la música entre tots, ja que el Carnaval és una festa per divertir-nos, transformar-nos i podem ser el personatge que vulguem. És l'únic dia de l'any en que podem esverar-nos i gaudir com mai abans! 






Marta.S, Sandra .V,  Selene.P, Andreea. C
 

1 comentari:

  1. Segur que les persones organitzadores estarien encantades d'escoltar propostes per fer una festa de tots i totes. Encara que es mooooooolt difícil que agradi a tothom. Per a gustos, colors.

    Feliç carnaval !

    ResponElimina