dijous, 16 de maig del 2013

ARTICLE D'OPINIÓ: Jornada intensiva, en contra o a favor ?

El 71% dels instituts de secundària catalans apliquen la jornada intensiva en aquest curs. En el nostre centre, estem en ple debat sobre què farem l'any vinent i estem valorant els punts positius i negatius de cada opció.

Molts instituts han aplicat la jornada intensiva amb els seus pros i contres. Els que hi estan a favor, argumenten  que té molts aspectes positius com ara, que al no tenir classes a la tarda podem aprofitar per fer els deures i estudiar. D'altres opinions a favor parlen de l'estalvi que suposaria concentrar les classes al matí, per exemple.
Els contres són que per a alumnes que viuen en un altre barri o més lluny, el començar les classes més d'hora els pot afectar o suposar un esforç major per arribar al centre. Un altre aspecte negatiu és el munt d'hores seguides de classe en el cas de fer l'horari intensiu.

A mi, sincerament, m'és una mica igual, perquè visc a prop i no em suposa cap esforç, però, penso que aquest any  ja han posat el dijous fins les 15h. i l'última classe resulta molt dura, doncs estem molt cansats de tantes hores de classe i no ens mantenim igual d'atents i motivats que en una altra hora del dia. Pel que fa a aquells que pensen que aprofitarem millor el temps a la tarda jo els hi plantejo una pregunta: De veritat farem els deures i estudiarem o simplement perdrem el temps?

Sortida de l'institut.

L'ultima classe del dia.
A.Alloza












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada