dimarts, 18 de desembre del 2012

Les retallades en sanitat

Cada cop més la sanitat es veu més afectada per les retallades que està fent el govern. Els metges cada cop es veuen més ofegats per les retallades i per això cada vegada més es duen a terme més manifestacions amb la finalitat que s'aturin les retallades.
En principi, el propòsit de les retallades en sanitat es estalviar milers d'euros portant a terme certes mesures que no agraden ni als metges ni als ciutadans. Una de les noves mesures d'aquest any, entre d'altres, és l'euro per recepta, que perjudica a les persones que cada mes han de comprar numeroses receptes. A més, amb les retallades s'ha hagut de reduïr el personal dels hospitals i ambulatoris d'arreu d'Espanya. La manca de doctors  implica llargues llistes d'espera per poder operar-se. Al personal que treballa a sanitat els hi han retallat el seu sou i per nadal s'ha decidit que no rebràn la paga extra.
Per això, considero que la sanitat a Espanya cada vegada va a pitjor i s'hauria d'evitar retallar tant en serveis bàsics, com són la sanitat i l'educació. És vergonyós que el govern actui així.












Metges indignats a una manifestació.
S. Moreno

1 comentari:

  1. No em sembla just l'actitud del govern amb aquesta desició

    ResponElimina